quarta-feira, abril 26, 2006

Mais logo...

Photobucket - Video and Image Hosting

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

El Barça afronta aquesta nit el matx més decisiu des que Rijkaard n'és l'entrenador. Hi ho fa amb l'avantatge del 0-1 aconseguit a San Siro. La recompensa, accedir a la final de París.
París està a només un partit. Però un partit gens fàcil que passa per superar l'AC Milan (20:45 hores, TVE), en el que molts han definit com la final avançada de la Lliga de Campions. L'equip italià ha arribat a Barcelona amb la voluntat de capgirar l'eliminatòria i d'"anar a per totes" per aconseguir el passaport cap a París. L'avantatge, però, és per al conjunt barcelonista, que va guanyar 0-1 a San Siro, i que haurà de fer un plantejament similar al dia del Chelsea.

26/4/06 16:56  
Anonymous Anónimo said...

前半に決めたエトーのゴールが決定打となり、バルサがビジャレアル相手に 1-0 で勝利を飾った。ビジャレアルは、共にチャンピオンズ・リーグ準決勝を戦う相手だが、この勝利でリーガ優勝に一歩近づいた形となった


バルサとビジャレアルが色々な意味でおかしな試合を展開することになった。まず、試合の開催日がおかしい。聖金曜日(復活祭の前の金曜日)などという祝日にプレーする羽目になった。次に、両チームも前半・後半の開始後20分間はまともにプレーしたものの、その他の時間帯は次のチャンピオンズ・リーグ準決勝の試合が頭にあるようで何だかパッとしなかった。いずれにせよ、エトーのゴールとビジャレアルのチャンスの少なさのおかげで、バルサが早い段階で試合を決定づけた

26/4/06 16:58  
Blogger Luzinha said...

A mim cheira-me q foi a Mónica q escreveu isso a pedido do catalão :)))

26/4/06 17:11  
Anonymous Anónimo said...

Estàs equivocada, Luzinha! Una vegada més sóc acusat injustament. Jo no tinc qualsevol voluntat d'aprendre el català. És una llengua horrible. Però hi ha per aquí algú que sí, que ho vol. Qui serà?

27/4/06 09:09  
Anonymous Anónimo said...

El Barça ja té, i per mèrits propis, un dels llocs d'honor a la final de la Lliga de Campions. El conjunt de Rijkaard han rematat al Camp Nou el que ja havia començat a San Siro ara fa vuit dies. Ja hi som. Fem Barça a París!
(Sou quem sabes :) LOL)

27/4/06 09:49  
Blogger Luzinha said...

És quem eu sei?!!!! quem????

Adorei o catalão do Galinha!

Andresito, n percebo patavina de catalão mas que é engraçado é!

27/4/06 11:46  

Enviar um comentário

<< Home